Harmony Shiatsu Center
    Gilla på FB

harmony shiatsu center - shiatsuterapeut utbildning

  shiatsu utbildning

utbildning

Vill Du bli shiatsuterapeut?
Nästa utbildning startar sommar 2020

Ängelholm:

Nytt samarbete med InspiredYoga och Victoria Åkerström www.inspiredyoga.se Nyplanerad utbildning där du blir både Shiatsuterapeut och YinYoga instruktör under ca 1½ år-2 år. En utbildning som är upplagd i Modulform. Priset för hela utbildningen är 64 400 kr. Hör av dig för Kursplan. harmonys@harmonyshiatsu.se

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Investering: 4320 kr + moms (5 400 kr inkl moms)                                                                
Det ingår ett kompendium med färgfoto på alla tekniker som lärs ut, samt ett Do In kompendium på alla egna övningar/självmassage och akupressur. Du anmäler dig genom att sätta in 1400 kr (inkl moms) i anmälningsavgift som är bindande på bankgiro: 5922-8031

Därefter är utbildningen lagd i modulform: 3 grundmoduler, 1 fördjupningsmodul och 1 avancerad modul. Du betalar varje modul för sig. Om du tar modulerna i följd så kan du nå det ca 1,5 - 2 år. (400 timmar)

Inga förkunskaper krävs förutom att du har tagit emot minst en shiatsubehandling av en godkänd shiatsuterapeut

Utbildningen innehåller:
• Shiatsuterapi och praktik
Kunskap om:

Kurslitteratur tillkommer. Observera, för att bli godkänd måste Du också gå en grundkurs i basmedicin. Denna kursen ingår inte i utbildningen på Harmony Shiatsu Center.

Dessutom krävs förutom kursen i shiatsu och kursen i basmedicin:
• 120 egna, dokumenterade behandlingar utanför utbildningen
• 10 erhållna shiatsubehandlingar av godkänd terapeut

Tre obligatoriska elevbehandlingsdagar kommer att arrangeras i anslutning till kursen under andra året, dessa ingår i de 400 tim. Ring eller maila mig för mer information!

Här kan du läsa på lokaltidningen om min senaste Shiatsu utbildning:
Med kroppen som verktyg

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund; kroppsterapeuterna.


feedback

Så här tyckte några av mina tidigare elever:

"Shiatsuutbildningen har för mig betytt att mitt liv fick en ny, djupare mening - för nu har jag ett verktyg att hjälpa mina medmänniskor med! Den har också hjälpt mig att utvecklas som människa och gett mig en mycket bättre hälsa och jag har även lärt mig olika sätt att själv förbättra min hälsa på, bl.a genom att lära mig utöva Qi-gong. Shiatsuutbildningen är den absolut viktigaste av alla mina utbildningar!"
Ellen Svensgård, diplomerad och praktiserande shiatsuterapeut

"Klart jag vill skriva feedback, men det e svårt att beskriva för utbildningen har gett såå mycket ! Jag är så glad att jag gick denna utbildning det har varit en resa i att upptäcka mig själv både känslomässigt och själsligt samt lyssna på kroppens budskap. Fullproppad av gedigen gammal kunskap som har fått mig att vilja lära mig mera, ett livslångt lärande! Carina har ställt upp till 150% med att delat med sig av all sin kunskap och entusiasm för shiatsu !!! Jag kunde inte ha valt en bättre utbildning!!!!"
Minna

"Shiatsu utbildningen som Carina erbjuder har utvecklat mig personligt och till en mycket bättre terapeut än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig. Jag är djupt tacksam att jag valde att gå just denna. Det speciella med utbildningen är att Carina, bjuder på sig själv och sin otroliga kunskap. Hon strävar efter att ge oss det bästa av det bästa och som grädde på moset, bjuder hon in flera fantastiska gäst lärare ifrån England, som är specialiserade inom olika områden. Det enda negativa med utbildningen är att 2.5 år går alldeles för fort... Vi blev en sådan sammansvetsad grupp och vi har verkligen blivit vänner för livet. Jag ser fram emot vår inplanerade återträff framåt vårkanten. Ett stort tack!"
Jennifer Rwakabuba Weber

"Utbildningen var livsomvälvande! Det breda kunskapsutbudet ökade förståelse för mig själv som person men även för människor omkring mig. Efter utbildningen kände jag att jag hade en trygg grund att stå på och var redo att börja arbeta och fortsätta utvecklas."
Christina Wendel

"En fantastisk kurs med en otrolig lärare som kan så mycket. Samtidigt som vi lärde oss Shiatsu var de personligt utvecklande på alla plan. Jag kan varmt rekommendera denna kurs."
Inger Sandin

”Shiatsu utbildningen i Ängelholm har förändrat mitt liv på ett djupgående sätt. Kunskapen om TCM och Zen Shiatsu har gett mig många insikter och jag kan med redskap från utbildningen bidra till förändring i andra människors liv och hälsa. Att vara Shiatsuterapeut är ett fantastiskt yrke där kroppskontakt kan bidra till självinsikt och en finare värld. Carina har lagt upp utbildningen på ett medvetet och smart sätt, och jag uppskattar att hon inte fastnar i ett sätt att göra saker utan hela tiden vidgar sina vyer, detta gör att hennes elever får en bredd och kan ta till sig kunskap på ett djupare plan.”
Elev 2010-2012